AvtomobilizemNovice

Nissan Qashqai v omejeni Kuro Edition seriji

Nekaj temačne stilske elegance za najbolje prodajanega Nissana.

Japonski oblikovalci ne stojijo križem rok, saj so pri Nissanu pripravili posebno in številčno omejeno pionirja SUV dobe Qashqaija – v izdaji Kuro Edition. Ta prinaša kar nekaj gracioznosti v najbolje prodajan Nissanov model in bo na voljo le ob hibridnem pogonskem sklopu e-Power, ki združuje 1,5-litrski bencinski agregat kot generator energije za e-motor z zmogljivostjo 140 kW (190 KM).

Kuro Edition se bo izrazil v enem izmed treh možnih dvobarvnih odtenkov, ki ga bodo lično dopolnila v črnino odeta 18-palčna platišča. Črna streha bo tako oplemenitila ali nevihtno belo ali keramično sivo karoserijsko barvo, medtem ko bo kontrastno siva streha na voljo ob izbiri biserno črne barve vozila. Kuro Edition nadalje prinaša stekleno streho, osvetljene vložke v pragovih ter režo za brezžično polnjenje mobilnega telefona.

Kot zanimivost velja dodati še, da bo Kuro Edition, ki v prevodu iz japonščine pomeni »črna izdaja« nadgradnja sredinsko uvrščene stopnje opreme N-Connecta, ki se na Starem kontinentu tudi najbolje trži.

Blaž Likovič
foto: Nissan

Povezani članki

2 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button