AvtomobilizemNovice

Nissan Micra Kiiro: Privlačna omejena serija z bogato opremo

Omejeni seriji Nissana Juke Kiiro sledi še najmanjša članica Micra.

Nedavno napovedani omejeni seriji Nissana Juke Kiiro, se pridružuje enako imenovana serija Micre, vendar z dvojno ekskluzivnostjo, saj jih nameravajo izdelati le 250. Kiiro modeli so nastali kot promocijsko partnerstvo z najnovejšim filmom o Batmanu, česar avtomobili z oznakami sicer ne razkrivajo.

Podobno kot pri Juke Kiiro, je tudi mala Micra okrašena z grafikami na C stebričku in rumenimi podrobnostmi na sprednjem odbijaču, zadnjem odbijaču in stranskima pragovoma. Prav tako prejme Echo sivo karoserijsko barvo, zatemnjena stekla in sijajno črna 17-palčna platišča.

Zaradi zasnove na bogati stopnji opreme Acenta, se Micra Kiiro ponaša s standardnim paketom Vision Pack, ki vključuje zadnje parkirne senzorje, navigacijo in samodejno klimatsko napravo. Notranjost žal ni bila deležna enakih unikatnih rumenih detajlov kot Juke, bo pa od standardne Micre bogatejša za NissanConnect sedempalčni informacijski zaslon s posodabljanjem podatkov o stanju na cestah in povezljivostjo s storitvama Android Auto ter Apple CarPlay.

Pod motornim pokrovom ni nobenih posebnosti, na voljo ostaja en samcat litrski turbinsko podprt trivaljni bencinar 68 kW (92 KM), v kombinaciji s petstopenjskim ročnim ali brezstopenjskim CVT menjalnikom. Posebno serijo Micre so ocenili na 22 tisočakov z ročnim pretikačem ali na 23.600 evrov s samodejnim menjalnikom, zato le pohitite z nakupom, saj bo zaloga 250 primerkov kaj hitro pošla.

Žiga Kolman
foto: Nissan

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button