AvtomobilizemNoviceZanimivosti

New Limits 2024

V Logatcu bo v začetku junija zopet sladica za avtomobilske navdušence.

New Limits je namreč znan po svojem edinstvenem pristopu k avtomobilskemu športu, ponuja izjemne atrakcije, neverjetne nastope in jeklene konjičke, ki vas bodo osupnili. New Limits namreč ni le običajno avtomobilsko srečanje; je tradicija, ki vsako leto postavlja nove mejnike. Dogodek združuje adrenalinske vožnje z najbolj ekskluzivnimi superšportnimi avtomobili, vključno z znamkami kot so Lamborghini, Porsche, Ferrari in mnoge druge. Lani je dogodek obiskalo več kot 8.000 ljudi, letos pa pričakujejo, da bo ta številka presegla 10.000! Avtomobilski navdušenci si morate rezervirati soboto, 8. junija 2024 in jo v koledarjih dvakrat podčrtati!

New Limits bo letos potekal 8. junija na poligonu Blagomix v Logatcu, od 10. ure dalje. Ta izjemni dogodek združuje ljubitelje hitrih avtomobilov, jeklenih lepotcev in atraktivnih doživetij, ter ponuja nepozabno izkušnjo za družine in tiste, ki želijo doživeti nekaj resnično posebnega. New Limits je pravi družinski festival, ki ponuja aktivnosti za vse generacije. Najmlajši bodo uživali v napihljivih gradovih in igriščih, medtem ko bodo odrasli lahko občudovali vrhunski avtomobilski šov z možnostjo panoramskih voženj.

New Limits ni samo dogodek za vse avtomobilističe navdušence, ampak je tudi dogodek za najmlajše. Poleg šova, si bodo lahko ogledali tudi izjemno predstavo Dunkin Devilsov, igrali različne igre, se pomerili v paintballu na prostem in uživali v izjemni predstavi z Red Bull akrobatskim letalom.

Kaj vse si boste lahko med drugim ogledali na dogodku?

Največje število super športnih vozil na enem mestu v Sloveniji: Občudujte impresivno zbirko luksuznih vozil, vključno z Lamborghinijem, Porschejem, Ferrarijem, Brabusom in AMG. Prihod vseh generacij Porschejev: Prvič v Sloveniji bodo na ogled postavljene vse generacije Porschejev, od modelov RS do Turbo+GT.

Ogled rally dirkalnikov AŠSLO in GM Racing: Pridite si od blizu ogledat prave dirkalnike in začutite dirkaški duh.

Car Sound tekmovanje: Tekmovanje avtomobilov za najboljši zvok, kjer se bodo pomerili lastniki avtomobilov z izjemnimi izpušnimi sistemi.

Drift in Race Taxi za obiskovalce: Izkusite adrenalin vožnje v driftu ali dirkalnem avtomobilu ob boku izkušenih voznikov.

Peterbilt tovornjak s 16L motorjem: Doživite moč in zvok masivnega tovornjaka, ki zagotovo pritegne pozornost.

Motociklistični program: Prvič na dogodku, raziskovanje sveta enoslednih vozil s posebnim programom za ljubitelje motociklov.

Panoramske vožnje s superšportniki: Uživajte v sovozniški izkušnji superšportnega avtomobila, ki ponuja nepozabne hitrostne užitke.

Motocross show: Dinamična predstava motocrossa, ki zagotavlja vzdušje polno adrenalina.

Napihljivi gradovi, rodeo bik in paintball na prostem: Odlična zabava za najmlajše in starejše z raznolikimi atrakcijami za vse avanturiste.

Paintball na prostem: Prvič na New Limits, paintball igrišče na prostem za vse avanturiste.

Na vas pa čaka tudi odlična kulinarična ponudba. Celodnevni program bodo spremljale glasbene nastope v živo, DJ-ji in lokalne skupine, ki bodo poskrbele, da bo vzdušje vedno na vrhuncu. Te atrakcije skupaj tvorijo raznolik in bogat program dogodka New Limits 2024, ki zagotavlja, da je vsak trenutek poln zabave, adrenalina in novih doživetij.

Predprodajne vstopnice so na voljo po ceni 17,90 evrov, medtem ko bo cena na dan dogodka 25 evrov.

Rudi Leskovec
foto: New Limits

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button