AvtomobilizemNovice

Naprodaj: Nikoli voženi Bentley Mulsanne Grand Limousine iščejo nove lastnike!

Izdelane po naročilu, a nikoli registrirani.

Bentley Emirates, kjer z razkošnimi štirikolesniki razveseljujejo prebivalce v Združenih Arabskih Emiratih (ZAE), je objavil nov prodajni seznam, na katerem se nahaja tudi pet unikatnih limuzin Mulsanne. Gre za po naročilu neznane stranke prirejenih modelov Mulsanne, ki so že v osnovi narejeni za najbolj zahtevne ljubitelje britanske znamke.

Vozila so v celoti ročno izdelana pod okriljem butičnega oddelka Mulliner in dostavljena v ZAE v letu 2015. Njihov lastnik jih od takrat ni niti registriral, kaj šele uporabljal, zato so v popolnoma enakem stanju kot nova. Da vseeno ne bi stala v kotu z namenom nabiranja prahu, so se pri Bentley Emirates odločili ukrepati in jih poslali v ponovno prodajo.

Bentley Mulsanne Grand Limousine je meter daljša in deset centimetrov višja limuzina kot klasičen Mulsanne Sedane. Prirastek dimenzij je najbolj opazen v vozilu samem, kjer sta postavljeni dve nasproti orientirani vrsti sedežev. Zasebnost potniškega prostora je zagotovljena z elektrokromnim steklom (tj. z možnostjo zatemnitve). Medtem, ko je vaš šofer v svojem kapitanskem razdelku, lahko vi uživate pijačo iz manjšega hladilnika ali predalnika za hlajenje penine, obedujete na manjši zložljivi mizici in nasploh uživate v premičnem petičnem vozu. Vse skupaj je seveda izdelano iz najboljših materialov, ki so nenazadnje tudi pregrešno dragi.

Cena? Vozila po meri so narejena za ljudi, ki jih cenik ne zanima zato tudi tokrat o vsaj približni vrednosti ni bilo govora. Nedavni loto zadetek bo vseeno dovolj, zato le kontaktirajte Bentleyjevo ekipo v vročih Emiratih.

Blaž Likovič
foto: Bentley

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button