AvtomobilizemNovice

Mini John Cooper 1to6 Edition

Nabrit in le 999 jih bo uzrlo luč sveta!

Mini 1to6 Edition je izdelan v barvi Midnight Black Metallic, ki jo dodatno dopolnjujejo zunanja obloga Piano Black, 18-palčna platišča Circuit Spoke v barvi Jet Black in zatemnjeno zadnje steklo. 1To6 poganja 4-valjni bencinski motor s tehnologijo Mini TwinPower Turbo z močjo 231 KM, od 0-100 km/h pospeši v 6,3 sekunde. Po celotni dolžini vozila se razteza sredinska črta na pokrovu motorja s ponavljajočo se grafiko ročnega menjalnika. Zunanjo podobo dopolnjujejo po meri izdelane oznake 1to6 Edition na stebričku C, stranskih loputah in zadku vozila.

Mini 1to6 Edition se ponaša z bogato založeno opremo, ki vključuje ogrevane sprednje sedeže, električno pomična vzvratna ogledala, Comfort Access, pomoč pri vožnji, ambientalno osvetlitev, kamero za vzvratno vožnjo in parkirnega pomočnika, vključno z nadzorom razdalje pri parkiranju spredaj in zadaj. Standardna tehnologija vključuje 8,8-palčni zaslon na dotik z navigacijskim sistemom Mini, Apple Carplay, brezžično polnjenje, Head-up Display, prostorski zvok Harman Kardon in digitalno armaturno ploščo.

V notranjosti vozila isti znak krasi pragove vrat, talne preproge in spodnjo prečko športnega volana iz nappa usnja, medtem ko je različica s 3D reliefom vtisnjena v oblogo na sovoznikovi strani. Napis “One of 999” – prav tako reliefni – na levi strani volana in natisnjen na panoramskem strešnem oknu poudarjata ekskluzivnost modela.

Mini John Cooper Works 1to6 Edition, katerega cena znaša 39.600 funtov, bo kupcem na voljo v 999 primerkih po vsem svetu, v Združenem kraljestvu pa je količina omejena na le 150.

Boštjan Praprotnik
foto: Mini

Povezani članki

2 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button