AvtomobilizemNovice

Mini Edition za vse modele

Pri Miniju so pripravili nove pakete opreme za Cooperja, Countrymana in Clubmana.

Minijeva ponudba bo v kratkem bogatejša za tri nove pakete opreme – Resolute, Untold in Untamed. Vsi modeli se pohvalijo z ekskluzivnimi estetskimi olepšavami zunanjosti in notranjosti, ter bogato standardno opremo.

Začnimo kar z Resolute Edition, na voljo v Nanuq beli, Enigmatic črni in Rebel zeleni karoserijski barvi, za kontrasten učinke poskrbita belo obarvana streha ter zunanji ogledali. Obrobe sprednjih žarometov, sprednja maska, zadnje luči, stranska pragova in kljuke vrat so odeti v bronasto barvo. Nabrušeni Cooper S modeli bodo ponujeni z bronasto obarvanim zračnikom na sprednjem pokrovu, katerega dodatno popestrita zlati dirkaški črti. Ta stopnja opreme vključuje tudi paket asistenčnih sistemov z Active Guard opozorilnikom na nalet, ohranjevalnik voznega pasu in aktivni tempomat.

Drugi novi paket opreme Untold Edition bo krasil modela Cooper S in Clubman John Cooper Works, ponaša pa se z Midnight črno ali Sage zeleno karoserijsko barvo ter črnimi črtami na pokrovu motorja. Na športno terenskega Countrymana vsekakor niso pozabili, namenili so mu paket Untold Edition, ki prinaša Nanuq belo ali Momentum sivo karoserijsko barvo, v kombinaciji z bodečimi grafikami na boku vozila. Poleg pragov in C stebričkov, se logotipi Untamed pojavijo tudi na sedežih ter volanu. Kakšne si je Mini zamislil cene novih stopenj opreme še ni znano, prodaja steče že prihodnji mesec.

Žiga Kolman
foto: Mini

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button