AvtomobilizemGospodarska vozilaNovice

Milltek Sport nagovarja ameriške ljubitelje vozil

VIDEO: Britanski tuner s serijo izpuhov za jenikjevske ikone.

Pri britanskemu tunerju Milltek Sport so najavili širitev svoje palete izpušnih sistemov in sicer s kar 2,5 milijona evrov vredno naložbo v svoje poslovalnice onkraj Atlantika. Čeprav se določene ameriške štirikolesne ikone počasi a vztrajno poslavljajo, so Britanci neomajni in bodo razširili ponudbo za vozila znamk Jeep, Dodge, Ford in RAM.

 

V mestecu Alcoa v ameriški zvezni državi Tennessee so lansirali poslovalnico Milltek Corp, ki bo kot prva nudila športne izpušne sisteme za vozila Jeep Gladiator 3.6L V6, Dodge Challenger SRT Hellcat, RAM 1500 (Gen 5) 5.7 Hemi V8 in nenazadnje še RAM TRX 6.2 Supercharged, ki vsi poslujejo pod okrilje skupine Stellantis.

 

Pozabili niso niti na »modri oval« s katerim dobro sodelujejo tudi na domačih britanskih tleh kot tudi v testnem centru v ikoničnem Nürburgringu. V njihovem repertoarju tako že najdete nadgradnjo izpušnega sistema za Ford Performance vozili Mustang (S550 2.3l Ecoboost in GT 5.0 V8) ter F-150 Raptor 3.5L V6 Ecoboost, celotno paleto pa bo kmalu zapolnil še izpušni sistem za športno-terenskega Bronca.

 

Torej, če si katero od igrač Divjega zahoda lastite tudi vi, potem veste kam se obrniti v primeru iskanja prilagojenega izpušnega sistema. Morda prej vseeno pozvonite pri našem domače škorpijonu …

Blaž Likovič
foto: Miltek

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button