AvtomobilizemGospodarska vozilaNovice

Militem Magnum 700 je militantni RAM TRX

VIDEO: Tuner iz Monze je prikazal svoje videnje pobalinskega RAM-a!

Italijanski predelovalec vozil Militem, čigra končni izdelki večinoma končajo v »pobesneli Max« izvedbi, je predstavil svoje videnje RAM-ovega zastavonoše 1500 TRX. Tuner iz relativno bližnje Monze ga je spreobrnil v Magnum 700.

K sreči v drobovju ostaja dobro znani 6,2-litrski prisilno polnjeni HEMI V8 agregat s 712 KM in 881 Nm navora, kar megalomansko jenkijevsko ladjo do stotice požene v štirih sekundah in pol. Pa čeprav je voz obut v 22-palčne »gojzarje«. Ok, to že vse vemo, kaj so torej novega storili Italijani?

Malce so se poigrali z vzmetenjem in dodali Bilsteinovo tehniko blaženja na močno ojačano karoserijo. Magnum 700 je po novem od tal oddaljen 30 centimetrov in bo kos prečenju potokov ali rek z globino do 80 centimetrov. Da bo to in še kaj možno bodo poskrbeli kar vozni profili kot so Rock, Sand in Snow – in vas v danih razmerah dostavili na skoraj nedosegljiv cilj. Smo posebno varnostno kletko omenili? Za trenutke, ko bi morda pretiravali in pri takšnem vozilu si jih to drzne le peščica.

Glede militantnega agresivnega videza Magnuma 700 ne bomo dolgovezili. Modificiran pokrov motorja vse skupaj zapakira v bistveno bolj zloveščo podobo, ki ji piko na i postavita dvobarvna maska in štiri izpušne cevi.

Blaž Likovič
foto: Militem

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button