AvtomobilizemNovice

McLaren pričel s sodelovanjem z Lexusom?

Ne ravno, čeravno je nastala nehotena (draga) združitev.

Saj veste, da risanje „krofov“ ni ravno najbolj modra odločitev, kajne? No, še slabša je zamisel, da bi se poskušali postavljati sredi zelo prometne ulice. Če pa gre za Ventura Boulevard v Los Angelesu, in če je avtomobil eden od 500 limitiranih McLarnov Senna … no, potem pa verjetno ni potrebno zasedati vodilnih razvojnih mest v NASI, da vam je kristalno jasno, da ob takem početju ne boste ostali neopaženi.

O vseh teh (ničkolikokrat) izrečenih modrostih, se je pred kratkim na lastni koži prepričal Youtuber, čigar dimljenje pnevmatik se je končalo tako, da je nehote ponudil sodelovanje Lexusu … no, vsaj salonu v katerega je prifrčal.

Posnetek tega incidenta je bil prvotno objavljen na spletnem mestu McLaren Subreddit. Na njem je videti temno zeleno Senno, ki se zažene v brezglavo početje, medtem ko množica gledalcev stoji sredi ceste in opazuje dogajanje. Sprva je videti, da je voznik svoje kroge opravil suvereno, a potem je hitrost na ravnini naglo poskočila, avto pa nenadoma odvije v desno in odleti naravnost čez pločnik in v Lexusov salon z avtomobili. Nekaj slik na spletu je pokazalo, da se je pri Senni sprožila zračna blazina, sprednji del je konkretno zdelan, konkretnih poškodb pa je bil deležen tudi Lexusov salon.

Pa voznik? Identiteta voznika je bila potrjena. Po poročanju tujih medijev je za volanom sedel YouTuber Edmond Barseghian, bolje poznan kot Mondi, ki je v objavi na svoji zasebni strani na Instagramu priznal, da je bil voznik. Barseghian je le pet dni pred nesrečo objavil videoposnetek, v katerem je od prodajalca prevzel Senno.

Boštjan Praprotnik
foto: YT

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button