AvtomobilizemNoviceZanimivosti

Maserati razkriva prvo kolekcijo Fuoriserie Essentials

Njen pokrovitelj je David Beckham.

Pri trizobu iz Modene so minule dni ponosno predstavili svoje prvo poglavje kolekcije Fuoriserie Essentials, serije vozil, ki jih bodo oblikovali ambasadorji in ljubitelju znamke Maserati. Kot pionir in seveda kot častni ambasador je svoj doprinos predstavil nekdanji angleški nogometaš in modna ikona David Beckham.

Gospod Beckham se je za navdih obrnil kar na bogato zgodovino znamko iz Modene in klasične trizobe primerke, vse skupaj pa je združil z lastno šiviljsko znamko Savile Row. Tako je nastala kolekcija Maseratijevih vozil Fuoriserie DB Essentials z dvema značilnima konfiguracijama vozil.

Prvo izhodišče je zagotovil kupejevski Maserati Ghibli iz leta 1967, odet v modro Night Interaction karoserijsko barvo in z rumeno-rjavim usnjem v notranjosti. Drugi vir navdiha pa je zagotovil Maserati Quattroporte Royale iz leta 1986, ki so ga izdelali v zgolj 51 primerkih. Pri njem sta značilna temno zelena Verde Royale zunanja barva in toplo rjavo usnjeno oblazinjenje v ambientu.

Obe konfiguraciji Fuoriserie DB Essentials sta že na voljo ob naročilu markantnega Maseratija MC20, ki tvori impresivno simbiozo športnosti iz razkošja, ali športnega terenca Grecale, ki poleg dinamike in udobja nudi še večjo mero praktičnosti.

Blaž Likovič
foto: Maserati

Povezani članki

2 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button