AvtomobilizemE-MobilnostNa kolesihNovice

Lotus v e-simbiozo s podjetjema Bosch in Mobilize

Da bo polnjenje doma in na javnih mestih enostavnejše.

Lotus svojo nabrito oktansko floto, katero predstavlja le še model Emira, uspešno menja z električnimi štirikolesnimi faloti, med katere trenutno sodita Evija in športni terenec Eletre, v letošnjem letu pa se jima bo pridružila še limuzina Emeya. Da bo lastništvo omenjene trojice potekalo čimbolj enostavno, je Lotus pred kratkim sklenil poslovno sodelovanje z dvema vidnima igralcema na področju e-mobilnosti – podjetjema Bosch in Mobilize.

Sodelovanje z Boschem in bo namreč lastnikom električnih Lotusov omogočilo dostop do kar 600.000 javnih električnih polnilnic v 30 evropskih državah, pri čemer njihovo število praktično vsak dan narašča. Vse skupaj boste lahko uporabili s prislonom Lotusove kartice Charging Card in elektroni se bodo že pretakali v baterijo vašega električarja.

Bi raje polnili na domačem priključku? Za dobavo in namestitev celotnega domačega e-sistema bo (lahko) poskrbel Mobilize Power Solutions, kjer so v prednosti domači britanski kupci. Mobilize namreč prihaja prav z Otoka in tamkaj velja za enega izmed največjih ponudnikov celostnih samooskrbnih električnih rešitev s sončnimi elektrarnami in domačimi polnilnim postajami.

Blaž Likovič
foto: Bosch

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button