AvtomobilizemNoviceZanimivosti

Ljubezensko pismo za Miami

VIDEO: Kako je David Beckham prevzel unikatnega Maseratija?

Da je David Beckham sveži ambasador Maseratija smo že pisali, tokrat pa so pri »trizobu iz Modene« počastili njegov drugi dom na prav poseben način. Angleški legendi nogometa so namreč v Miami poslali prav posebno pošiljko – posebno izdajo Maseratija MC20 Fuoriserie Edition, ki jo je Beckham delno oblikoval tudi sam.

Projekt sodi pod okrilje posebnega Maseratijevega oblikovnega programa Fuoriserie, kjer poskrbijo še za tako zahtevne kupce. Vozilo, izdelano kot simbol pravega razkošja tretjega mileniuma, je unikatno tako po naravi kot karakterju. MC20 Fuoriserie Edition temelji na strukturni lupini monocoque iz ogljikovih vlaken, ki naj bi sile prenašala zvezno kot jajce, medtem ko pravi pečat vozilu poda samosvoj V6 agregat, delni derivat iz karavane F1.

V spodnjem videu opazimo konstantni preplet črne in roza barve, ki se vežeta na Beckhamov nogometni klub FC Miami in taisto zgodba se nadaljuje v ambientu vozila, kjer je črno alcantara oblazinjenje prežeto z rožnatimi šivi. Sicer pa, zakaj si ne bi posebnega Maserati MC20 ogledali v premikajoči sliki?

Blaž Likovič
foto: Maserati

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button