AvtomobilizemNoviceZanimivosti

Lewis Hamilton na Japonskem dirjal z Nissanom Skyline R34

Hamilton je pokazal, kako se pravilno uživa za volanom legendarne Godzille.

Letošnja sezona Formule 1 je zaključena, zato številni dirkači že iščejo načine kako preživeti podaljšan dopust. Eni uživajo na svojih jahtah, drugi čas posvečajo družinam, tretji pa iščejo nove adrenalinske podvige za sprostitev živcev. Med slednjimi je tudi sedemkratni svetovni prvak, ki je zaključil prvo sezono v karieri brez zmage.

Če že ni mogel uživati za volanom kompleksnega in neubogljivega Mercedesovega bolida W13, si je med dopustovanjem na japonskem privoščil zabavo za volanom čudovitega Nissana Skyline GT-R R34. Če ne verjamete, si lahko spodaj ogledate posnetek, ki ga je Britanec objavil na svojem Instagram profilu. Na osamelem parkirišču je s pnevmatikami narisal nekaj krofov, nekaj trenutkov zatem pa se izpod ročice menjalnika zvali neželen dim. Kakorkoli, upamo, da Lewis ni povzročil večjih tehničnih poškodb na takšnem legendarnem stroju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Nekateri Hamiltonovi sledilci so bili nad podvigom več kot navdušeni, a enakega mnenja niso bili pri rentacar podjetju, kjer je bilo vozilo najeto, saj bojda ne podpirajo takšnega huliganskega načina vožnje. Morda pa le pretiravajo in ne prepoznajo ogromne reklame, ki jim jo je brezplačno naredil najuspešnejši dirkač v zgodovini Formule 1.

Žiga Kolman
foto: Instagram

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button