AvtomobilizemNovice

Land Rover Defender v čudoviti novi izdaji Sedona Edition

Nova razporeditev opreme in nov pogonski sklop za Defenderja.

Land Rover je sodobnemu Defenderju namenil manjšo okrepitev tehnološkega področja, stopenj opreme in pogonskih sklopov, s čimer je postal simbol britanskega avtomobilizma še bolj razkošen. Udobje potnikov bo povečala uvedba paketa notranjosti Signature Interior Pack in bogatega paketa Captain Chairs Pack za kupce modela Defender 130.

Velika novost je izdaja modela 110 pod oznako Sedona Edition, navdahnjenega po puščavskem mestu Sedoni v Arizoni, ki se ponaša z značilno temno rdečo karoserijsko barvo, spominjajoč na naravne lepote regije. Ekskluzivne zunanje izboljšave, kot sta razširjeni črni paket in opcijska nalepka na maski motorja s prikazom topografije Sedone, poudarjajo pustolovski duh vozila. Notranjost modela Sedona Edition krasijo usnjeno obazinjenje Ebony Windsor in sedeži Kvadrat, ki zagotavljajo trdno, a prijetno okolje. Poleg tega paket Signature Interior Pack ponuja vrsto nadgradenj, vključno z električno nastavljivimi sedeži z ogrevanjem, hlajenjem in spominskimi funkcijami ter vrhunskimi oblogami materialov po vsej kabini.

Za povečane modele Defender 130 paket kapitabskih sedežev ponuja prvovrstno udobje v drugi vrsti z ogrevanjem, hlajenjem in posamičnimi nasloni za roke. Paket vključuje tudi krilate naslone za glavo in dvojna držala za skodelice za dodatno udobje. Poenostavljena izbira stopenj opreme zdaj zajema specifikacije S, X-Dynamic SE, X-Dynamic HSE, X in V8 za vse karoserijske različice. Opcijski paketi, kot so paketi Driving in ADAS (vozni in varnostni sistemi), paketi za vleko in notranje prilagajanje, kupcem omogočajo natančno konfiguraciji popolnega Defenderja.

Posodobljena izbira motorjev prinaša uvedbo zmogljivega sklopa z oznako D350, ki nadomešča prejšnji dizelski motor D300. Z večjo močjo 350 KM in 700 Nm navora, D350 ponuja večjo posločnost, prav tako je povečana vlečna sposobnost. Poleg tega nova možnost matirane zaščitne folije zagotavlja dodatno zaščito zunanjosti, hkrati pa ohranja Defenderjev videz, kar je idealno za ljubitelje terenskih podvigov. Izboljšave družine Defender želijo povzdigniti vozniško izkušnjo z večjim razkošjem, udobjem in zmogljivostjo, hkrati pa strankam ponuditi večje možnosti prilagajanja.

Žiga Kolman
foto: Land Rover

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button