AvtomobilizemNovice

Ko običajni BMW XM ni dovolj

Renegade Design z udarno predelavo najdražjega Bavarca.

Ko smo mislili, da je groteskni BMW XM vrh nastopaštva, so se pri predelovalcu Renegade Design odločili njegovo prezenco dvigniti na novo raven. Pripravili so ekskluziven karoserijski paket s katerim boste osupnili prav vsakega mimoidočega.

Karoserijski komplet za BMW XM je v celoti izdelan iz visokokakovostnih ogljikovih vlaken, ki s svojim videzom pripomorejo k občutku dinamičnosti in hkrati malenkost izboljšajo samo aerodinamiko avtomobila. Posledično obljubljajo boljši nadzor in optimalno hitrost brez ogrožanja varnosti. Poleg karoserijskega kompleta iz ogljikovih vlaken so namestili zajetna kovana platišča s pridihom elegance. Kovana platišča zaradi svoje izjemne trdnosti in nižje mase zagotavljajo boljši oprijem na cestišču.

Seveda lahko izbrani kupci po svojih željah prilagodijo estetiko karoserijskega paketa in platišč, da si sestavijo svojega sanjskega XM. Divja predelava bo šla v roke zgolj desetih kupcev, vsak primerek bo okrašen s plaketo »1 od 10«, kar še dodatno okrepi ekskluzivnost. Renegade Design bo z izdelavo pričel konec letošnjega septembra.

Žiga Kolman
foto: Renegade Design

Povezani članki

2 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button