AvtomobilizemNovice

Kia modela EV6 in Niro na voljo v posebni Horizon izdaji

Posebna oprema za dva električna korejca.

Pri korejski avtomobilski znamki Kia so za izbrane trge namenili posebno Horizon izdajo svojih dveh električnih modelov Niro EV in EV6. Ta bo dopolnila klasično paleto in v zameno za dosegljivo doplačilo nudila nekaj več serijske opreme kot jo nudi vstopna različica pri posameznem modelu.

V primeru izbire EV6 Horizon bo le-ta s seboj pripeljal še LED adaptivne žaromete, sprednje parkirne senzorje, ogrevane sedeže in recimo brezžični polnilec mobilnih telefonov. Dodatno boste lahko brezplačno izbrali med tremi barvnimi odtenki – Midnight črno, Interstellar sivo ali Gravity modro. Kia EV6 Horizon bo na voljo le pri izvedenki s 77,4 kWh zajetno baterijo in zadnjim pogonom z 228 KM.

Pri Niru EV bo Horizon izvedenka, ki bo le dober tisočak nad vstopnim modelom, s seboj prinesla ogrevan volan in sprednje sedeže, brezžično polnjenje mobilnega telefona, črno oblazinjenje iz umetnega usnja in možnost napajanja zunanjih naprav (V2L). Barvna paleta bo brez doplačila razširjena za že omenjene tri odtenke, Horizon skop opreme pa bo na voljo pri modelu s 65 kWh zajetno baterijo in pogonom z 204 KM, ki so prenesena na sprednji kolesni par.

Blaž Likovič
foto: Kia

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button