AvtomobilizemNovice

Kaja Kajzer in Andreja Leški z novim Citroën C3

Citroën Avto Moste in C Automobil import podpirata uspešni slovenski judoistki.

Andreja Leški, svetovna podprvakinja v judu v kategoriji do 63 kilogramov in Kaja Kajzer, evropska podprvakinja kategorije do 57 kilogramov sta v četrtek, 7. oktobra prevzeli vsaka svoje ključe Citroëna C3, s katerima bosta od sedaj naprej premagovali mobilne športne poti in uživali v udobju in barvitosti tudi pri Slovencih izjemno priljubljenega francoskega šarmerja. Simpatični in uspešni judoistki sta vozili prevzeli v Citroën Avto Moste, ki je s Citroënoma C3 za eno leto tako postal njun mobilni partner. Obe sta že vrsto let nepremagljivi, kakor tudi Citroënov mestni barvitež C3.

»C3 mi je všeč, ker izraža enake vrednote in edinstvenost kot judo. Beseda judo, zapisana s pismenkama 柔 – »ju«, »nežnost, mehkoba, uglajenost« in 道 – »do«, »pot, način, načelo« v prevodu pomeni »mehka pot«, »pot sproščenosti«, »pot prilagodljivosti« in prepričana sem, da bo moj novi mobilni spremljevalec prav tak.« je ob prevzemu dejala vedno nasmejana Andreja Leški.

Kaja Kajzer pa je dodala: «Pozitivizem, energija in razigranost, ki jo izraža C3 je navdušujoča. Njegova zasnova kar kliče po tem, da se v C3 počutim “kot doma”. Vesela sem, da mi bo C3 zagotavljal enostavno uporabo tako pri prevozu na vsakodnevne treninge, tekme in priprave kakor tudi na ostale poti.«

Citroën C3, ki jima bo odslej delal družbo na njunih mobilnih poteh, odlikuje edinstven dizajn in udobje značilno za Citroën. Prepoznaven je po zanimivih detajlih in številnih barvnih kombinacijah, navdušuje s praktičnostjo in prostornostjo, ki je redka v tem segmentu. Okreten in razigran, kakršni sta tudi naši judoistki, je Citroën C3 avtomobil, ki izkazuje svoj značaj na najboljši možni način.

Ob tej priložnosti je direktor Citroën Avto Moste, Tomaž Jeran povedal: « V veliko čast nam je in ponosno podpiramo naši judoistki. Skupaj delimo enake vrednote in etična načela, ki imajo v judu in prav tako v poslu pomembno mesto. Bistvo juda ni samo v tekmovalnosti, temveč je tudi v zabavi, navdušenju, vztrajnosti in predanosti ciljem, medsebojnem sodelovanju, prijateljskem obnašanju, strpnosti in predvsem odgovornosti.”

Rudi Leskovec
foto: Citroën, AvtoMoste

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button