AvtomobilizemNovice

Izstopajoč športen paket za Transporterja T6.1

Stilski športni dodatki v slogu GTI-ja za Volkswagnov kombi.

Volkswagen predstavlja nov paket opreme Sportline, namenjen prenovljenem Transporterju T6.1 na vrhu prodajne lestvice, ki prinaša športno nastrojene kozmetične izboljšave in znižano vzmetenje. V rastoči ponudbi športnih kombijev bo konkuriral Fordu Transit Custom MS-RT, žal pa je Sportline namenjen le britanskim kupcem. Ostalim kupcem za izpolnitev takšnih želja ustrežejo pri uradnem predelovalcu ABT.

Sportline nivo opreme nadgrajuje premijski paket Highline. Sprednjo mrežo maske razdeljuje rdeča linija, spodnji del odbijača je občutno poglobljen z zajetnimi režami. Ob strani ga krasita izrazita pragova in 18-palčna platišča, zadek se zaključuje s strešnim krilcem. Za postavno držo poskrbi 30 mm nižje podvozje, ki bi moralo zagotoviti tudi več vozne dinamike.

V notranjosti več stila prinašajo sedeži oblečeni v kombinaciji Nappa usnja in semiša. Za dodatno udobje poskrbi serijsko gretje sedežev, digitalni radio, samodejna klimatska naprava in centralni informacijski zaslon na dotik, povezljiv s storitvama Apple CarPlay ter Android Auto. Pot osvetljujeta standardna LED žarometa, za lažje manevriranje poskrbi kamera za vzvratno vožnjo.

Kupci se lahko poigrajo z izbiro novih karoserijskih barv Indium sivo, Fortana rdečo, Ravenna modro in Copper bronasto. Vsem, ki jim Sportline ne bo dovolj, bodo lahko svojega Transporterja nadgradili z opremo Sportline Black Edition – vključuje posebne nalepke, črno obarvana platišča, zatemnjena stekla in Eibach športno vzmetenje. Sportline opremo bo možno obkljukati pri izvedenkah s kratkim ali podaljšanim medosjem, kot tudi pri dostavni ali potniški konfiguraciji.

Žiga Kolman
foto: Volkswagen

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button