AvtomobilizemNoviceZanimivosti

Italieri z novim modelom Lancie Delte Integrale

Nov mejnik v segmentu pomanjšanih modelov legendarnih štirikolesnikov.

Italijansko podjetje Italeri, ki slovi po svojih natančnih in podrobnosti polnih maketah ikoničnih vozil, je dvignilo letvico s predstavitvijo svoje osupljivo detajlne Lancie Delte HF Integrale 16V. Slednja prihaja v merilu 1:12 in se ponaša s celo vrsto funkcij, ki bo všeč tako izkušenim modelarjem-zbirateljem kot tudi zgolj ljubiteljem motošporta in relija.

Uradno licencirani komplet je izdelan iz popolnoma novih kalupov, kar zagotavlja še višjo raven kakovosti, podrobnosti in natančnosti. Kovinski deli, jedkani s t. i. foto metodo ter nadalje kromani močno prispevajo k prvobitnemu videzu te legendarne štirikolesnice. Realistične komponente kot so cevi, vijaki in vzmeti zato postavijo le še piko na i.

Mini Lancia Delta omogoča funkcije, kot je odpiranje pokrova motorja, ki nadalje razkriva lično poustvarjen Lanciin štirivaljnik. Tu so še odpiranje vrat, delujoče vzmetenje in funkcionalno krmiljenje, ki ločijo dotični komplet Italeri od katerega koli konkurenčnega reli kompleta na trgu.

Model je pričakovano odet v ikonično Martini barvo z vsemi sponzorskimi logotipi in tako spominja na zlato dobo WRC dirkalnikov. Vi si jih lahko pričarate v zameno za okroglih dvesto evrov, kolikor na uradni spletni strani TUKAJ zahtevajo zahodni sosedi.

Blaž Likovič
foto: Italeri

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button