AvtomobilizemE-MobilnostNa kolesihNovice

Honda na CES z novo družino električnih vozil

Japonska znamka bo na sejmu zabavne elektronike predstavila svojo vizijo prihodnosti.

Honda pod svojim prepoznavnim sloganom The Power of Dreams (Moč sanj) vstopa v novo dobo, saj si kot številni proizvajalci želijo sveže opredeliti mobilnost. Še naprej nameravajo ustvarjati inovativne izdelke ter storitve za mobilnost, ki presegajo omejitve in uporabnikom omogočajo svobodo.

Skupaj s to ambiciozno vizijo si je Honda zastavila zahteven cilj, da do leta 2050 doseže ogljično nevtralnost pri vseh svojih izdelkih in dejavnostih podjetja. Prav tako si prizadevajo za elektrifikacijo z izrecnim ciljem, da do leta 2040 dosežejo 100-odstotni delež prodaje električnih vozil in vozil na gorivne celice po vsem svetu.

Prihajajoči sejem zabavne elektronike CES leta 2024 je za Hondo ključna platforma za predstavitev njene elektrifikacijske metamorfoze. Na predstavitvi bo izpostavljen spekter ponudbe, vključno z globalnimi serijskimi električnimi modeli in revolucionarnimi tehnologijami. Na tiskovni konferenci načrtovani za 9. januar 2024, bosta spregovorila Toshihiro Mibe, globalni izvršni direktor, in Shinji Aoyama, globalni EVP. Voditelja bosta predstavila Hondino prepričljivo vizijo družne, usmerjene v električno energijo, in premierno predstavila najnovejšo globalno serijo električnih vozil podjetja, ki pomeni prelomni mejnik na Hondini poti elektrifikacije.

Žiga Kolman
foto: Honda

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button