AvtomobilizemNoviceZanimivosti

Harryjev Audi RS6 na prodaj!

Dražbo organizira hiša PistonHeads.

Tudi kronane glave imajo rade hitre premičnine in med ljubitelji tovrstnih vozil je zagotovo tudi uporniški britanski princ Harry. Ta si je v letu 2017 očitno zaželel nekaj bolj družinsko obarvanega in Audijev RS6 Avant (C7) je zagotovo predmet »mokrih sanj« številnih očetom na našem obličju.

Družinski karavan z V8 v nosu in s 560 KM v staji je zagotovo perfektna zmes udobja, dinamike in uporabnosti, medtem ko tehnologija izklopa valjev poskrbi, da se štirilitrski twin-turbo »osmak« izkaže tudi pri učinkovitosti. Britanska monarhija je v letu 2017 za dotični voz odštela približno 105 tisočakov in ga po 15 mesecih prodala. Princ je takrat s svojo mladoporočenko Megan z njim obrnil zgolj 7.200 kilometrov, medtem ko ima danes avtomobil prevoženih 110.000 km.

Dražbena hiša danes zanj zahteva vsaj 48 tisočakov, v zameno pa poleg monarha v knjižici bivših lastnikov prejmete še Audi RS6 v Daytona Grey Pearl Effect karoserijski barvi, ambient v kombinaciji sive alkantare in usnja z dodatki karbona ter nenazadnje tudi RS Sport podvozje z Dynamic Ride sistemom. Cena seveda ni zadnja, saj je menda interes med oboževalci britanskih kronanih glav precejšnje …

Blaž Likovič
foto: PistonHeads

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button