AvtomobilizemNoviceNoviceTehnika

Harman Kardon in Renault v sodelovanje pri novem Australu

Francoski SUV bo opremljen z odličnim ozvočenjem.

Ko se naokoli vozite v električnem načinu, ki ga nudi hibridni pogon, imate le dve možnosti – ali uživate v tišini ali v glasbi iz multimedije vozila. Odličnost pri slednjem je zagotovljena ob podpisu ameriškega giganta akustike Harman Kardona, in prav to podjetje bo opremilo multimedijski sistem novega Renault Australa, naslednika tudi pri nas priljubljenega križanca Renault Kadjara.

Francosko-ameriški dvojec ne sodeluje prvič, temveč bo zgolj nadaljeval zgodbo z novim Renaultovim modelom, katerega oblika se močno naslanja na električnega Megana E-Tech. Harman Kardon bo tako parižanski SUV opremil z ozvočenjem pri katerem bo vsekakor izstopal centralni koaksialni zvočnik v armaturni plošči, ki bo navdušil še tako zahtevne audiofile.

Prav vsak potnik bo obdan s posebnim prostorskim sistemom, ki je del Quantum Logic Surround tehnologije, medtem ko bo ozvočenje nudilo pet različnih prednastavljenih profilov (Studio, Concert, Lounge, Immersion in Club). Več seveda ko ga tudi sami preizkusimo.

Blaž Likovič
foto: Harman

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button