AvtomobilizemNovice

GAC Trumpchi Empow R: ABT-ov prvi kitajski izdelek

Skupina ABT vstopa na kitajsko.

Združeno sodelovanje kitajskega oddelka predelovalca ABT in avtomobilske znamke GAC je obrodilo prve rezultate. Na avtomobilskem salonu v Šanghaju so predstavili prvi projekt GAC Empow R x ABT, natančneje športno limuzino obogateno s številnimi prepoznavnimi ABT elementi.

Nemški ABT torej širi svoje interese na kitajskem, z novo športno predelavo limuzine GAC Trumpchi Empow R. Gre za aerodinamično limuzino katero poganja zmogljiv prisilno polnjen 2-litrski štirivaljni bencinar z 265 KM in 400 Nm navora, kar se pretvori v pospešek do stotice v 5,7 sekundah. Kaj vse so storili pod pokrovom motorja še ni podano, a ob pogledu na projekt lahko nemudoma prepoznamo značilne aerodinamične dodatke, v kombinaciji črne in rdeče barve.

Nastopaški paket vključuje agresiven poglobljen sprednji odbijač z večjimi zračniki, nižja stranska pragova, razširitve kolesnih lokov, globok zadnji difuzor, zajetno krilce na zadku in športna 19-palčna platišča. Enaka tematika se nadaljuje v notranjosti, kjer so na novo prevleki sedeže, dodali osvetlitev dobrodošlice, namestili nove tepihe in vse skupaj obogatili z mnogimi ABT logotipi. ABT bo s prodajo paketa predelave za GAC Trumpchi pričel še pred koncem letošnjega leta.

Žiga Kolman
foto: ABT Sportsline

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button