AvtomobilizemNovice

Fiat se povezuje z organizacijo (RED)

VIDEO: Humanitarni in okolju prijazni izdelki tudi v FCA koncernu …

Poznate organizacijo (RED), ki je nastala z namenom boja proti aidsu in katere soustanovitelj je tudi Bono? Danes podpirajo kopico okolju in zdravju prijaznih izdelkov in njihov znak je precej enostaven, saj ga tvorijo z prepoznavnim emblemom (izdelek)RED. Med zadnje partnerje se je uvrstil tudi Fiat oziroma kar FCA znamke Jeep, Ram in Fiat, med katerimi je luč sveta v znameniti rdeči barvi ugledal Fiat (500)RED, okolju in zdravju ljudi prijazen italijanski štirikolesni malček z električnim pogonom.

Partnerstvo bo organizaciji (RED) v prihodnjih letih prineslo okrogle štiri milijone evrov, ki jih bodo Bono in druščina porabili za boj proti Covidu-19 in HIV-u. s pomočjo donacije bodo rešili in pomagali več kot 220 milijonom ljudem po svetu, ki si zdravljenje in osnovna zdravila stežka privoščijo.

Novi Fiat (500)RED

Električni malček prihaja kot hatch ali kabriolet z mehko streho, kupci pa bodo lahko izbirali med dvema pogonoma – šibkejši z 95 KM in povprečno avtonomijo 200 kilometrov ali močnejši s 118 KM in povprečno avtonomijo 320 kilometrov. O rdečkasto obarvani karoseriji, kromanih dodatkih in kopici logov pa več v spodnjem napovedniku …

Blaž Likovič
foto: Fiat

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button