AvtomobilizemE-MobilnostNa kolesihNovice

Električni Land Rover zaključuje testiranja

Everrati zaključuje testiranje električnega Land Roverja v hladnem vremenu pred dobavo prvega naročenega modela v ZDA.

Everrati, tehnološko podjetje specializirano za prilagajanje avtomobilskih ikon prihodnosti z vključevanjem najsodobnejših pogonskih sklopov za električna vozila, je končalo zadnje zimsko testiranje prve serije Land Roverja, naročene v ZDA.

Čeprav bo novo vozilo večino svojega življenja preživelo na precej bolj zmernem območju Severne Amerike, ga je Everratijeva inženirska ekipa, v okviru intenzivnega programa testiranja v hladnem vremenu, zapodila v Vermont v Novi Angliji. Ekipa podjetja Everrati je zagotovila visokonapetostno zanesljivost in preizkusila funkcionalnost polnjenja na velikih nadmorskih višinah in v hladnem vremenu, kot sta sneg in ekstremno nizke temperature. Poleg testiranja v vročem vremenu je ekipa zdaj potrdila vozilo za vse podnebne razmere.

Everratijev Land Rover IIA s 60 kWh baterijo ter 150 KM in 300 Nm iz električnih motorjev ponuja oba načina pogona, dvo- in štirikolesnega, ter doseg do 150 kilometrov. Električnega Land Roverja si je možno omisliti v kombinaciji z najnovejšimi trajnostnimi luksuznimi materiali, vključno z usnjem z najnižjo vsebnostjo ogljika na svetu za avtomobilsko industrijo proizvajalca usnja Bridge of Weir.

Blaž Likovič
foto: Everatti

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button