AvtomobilizemNovice

Citroënova kolekcija C-Series

Citroën je letošnjo pomlad izkoristil za predstavitev svoje nove kolekcije C-Series, posebne serije, ki bo na voljo za C3, C3 Aircross, C4 in C5 Aircross.

Kolekcija C-Series je namenjena kupcem, ki iščejo prepoznavno ponudbo z bogatim naborom opreme za udobje in pravim slogovnim podpisom. Posebno serijo je moč prepoznati tudi po dodatni bogati opremi, ki je v Sloveniji na voljo poleg nivoja Feel Pack, ter po posebnih barvah in materialih, ki so opazne na zunanjih in notranjih površinah vozila, kot na primer nov barvni paket Bronze Anodisé. Izvedenke C-Series so na voljo pri modelih C3, C3 Aircross, C4 in C5 Aircross in so slovenskim kupcem že na voljo za naročila, prva vozila pa bodo lahko prevzeli v mesecu maju 2022.

Za najnovejšo izdajo kolekcije je Citroën razvil povsem nov barvni paket Bronze Anodisé, ki s prodornimi barvnimi dodatki v bronasti barvi celotno vozilo ozaljša z eleganco in dinamičnostjo. Za večjo prepoznavnost so modeli iz kolekcije C-Series 2022 pridobili vgravirano ploščico z imenom omejene serije, ki je pri nekaterih modelih nameščena na prednjih blatnikih, pri drugih pa na prednjih vratih. Tudi njihovi nivoji opreme so bogatejši, kar pa je odvisno od modelov in posebnostih posameznih regij.

Rudi Leskovec
foto: Citroën

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button