AvtomobilizemNovice

Chapman Bespoke bo skrbel za najbolj zahtevne in ustvarjalne stranke Lotusa

Svoj delček ekskluzivne izdelave si želijo tudi pri prerojenem Lotusu.

Lotus se loteva umetelne izdelave svojih vozil po najzahtevnejših željah strank, podobno kot že poznamo pri Bentleyju s programom Mulliner ali Ferrerijevem oddelku Tailor Made. Program Chapman Bespole bo strankam omogočal prilagajanje svojih konjičkov, vse od edinstvenih barv, oblazinjenja in materialov. Sprva bodo izpolnili naročila kitajskih kupcev, začenši s 25. aprilom, kasneje bodo na vrsti tudi kupci po vsem svetu.

Clive Chapman, direktor ekipe Lotus in sin ustanoviteljev podjetja Colina Lotus in Hazel Chapman, je izrazil navdušenje nad pobudo, saj bodo tako bodočim voznikom omogočili obsežno personalizacijo vozil v skladu z zapuščino njegovih staršev. Ime storitve je poklon Colinu in Hazel Chapman in priznanje njunemu pionirskemu prispevku k avtomobilski industriji, vse od ustanovitve podjetja Lotus leta 1948 v Londonu. Inovativne zasnove in tehnologije Colina Chapmana so pustile trajen vtis na avtomobilske dirke in še danes oblikujejo to panogo.

Program Chapman Bespoke bo nudil tri različne ravni izdelave po meri, ki bodo zadostile različne profile strank. Prva stopnja izdelave po meri bo omogočala izbiro različnih barvnih kombinacij, modelov in ekskluzivnih podrobnosti. Stopnjo višje bo nudil paket kolekcija, pri katerem bodo sodelovali partnerji, umetniki in prestižne blagovne znamke za izdelavo omejenih projektov. Tisti, ki si željo največ unikatnega pristopa, bodo lahko izbrali enkraten paket, pri katerem bodo nastajali najbolj individualni avtomobili. Lotus Chapman Bespoke obljublja, da bo zagotovil neprimerljivo raven prilagajanja, saj bodo strankam na voljo skoraj neomejene kombinacije. Ne glede na to, ali raziskujejo možnosti na spletu ali obiščejo lokalne Lotusove centre, se lahko navdušenci podajo na pot ustvarjanja vozila, ki resnično odraža njihovo edinstveno identiteto in slog.

Žiga Kolman
foto: Lotus

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button