AvtomobilizemNovice

Butični Aznom bo debitiral v Emiratih

Poleg premiere Palladiuma bodo razkrili še nekaj bodočih vozil.

Za ameriško podjetje Aznom Automotive ste slišali v primeru zanimanja za butične štirikolesnike, ki se najlažje primerjajo z Rolls-Royce modeli. Pravzaprav, so Američani s sedežem v bližnji Monzi predstavili zgolj mega-SUV po imenu Palladium, nekakšno fastback limuzino na temeljih Rama 2500. če ne drugega, je tako jasno zakaj ima prestižni Aznom dva metra v višino in šest v dolžino.

Ameri trdijo, da kataloga nimajo in ne potrebujejo, saj bo vsako vozilo popolnoma podrejeno željam kupca. Slednje iščejo tam kjer se pretakajo ogromne količine denarcev, zato je premiera Palladiuma v Združenih Arabskih Emiratih logična poteza. Na severu države, ob obali Perzijskega zaliva, bo Aznom poleg formalnega razkritja svojega trenutno paradnega modela razkril še načrte za prihodnost.

Pri Aznomu trdijo, da bo Palladium tlakoval pot prihodnjim modelom te relativno sveže znamke, predvsem pa bo izkazal talent in zmožnosti mladega kolektiva, ki je v zameno za milijone pripravljeno ustvariti vozilo vaših sanj. Četudi ste šejk z domišljavimi zahtevami. Tako bodo svojo prvo predstavitev doživeli tudi modeli Serpas, Serpas Coupe in Dolcevita. Glede na skice omenjene trojice je očitno govora o športnikih, ki svoj navdih črpajo pri Lotusu in Mercedes-AMG. Več takoj po predstavitvi.

Blaž Likovič
foto: Aznom

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button