AvtomobilizemNovice

Bugatti z novim modernim objektom v Molsheimu

Najhitrejša znamka na svetu se že pripravlja na prihodnost.

Pri Bugattiju že razmišljajo o obdobju po slovesu Chirona, namreč v domačem Molsheimu bodo v drugi polovici prihodnjega leta poleg originalnega ateljeja zgradili nov obrat. Z novo pridobitvijo bodo podpirali tekoče programe, kot sta proizvodnja ekstremnega modela Bolide in roadsterja W16 Mistral, a najpomembnejša bo priprava na prihajajoče projekte pod okriljem Bugatti Rimac.

Novi objekt bo v dveh nadstropjih obsegal 2.120 kvadratnih metrov površine in bo zanimiv prostor za druženje ter spodbujanje nove ravni vodenja projektov. Bugatti pospešuje globalno kampanjo zaposlovanja, da bi v Molsheim privabil mlade talente in dosegel rast v oddelkih, kot so nadzor kakovosti, načrtovanje, logistika in proizvodnja. Uvajajo tudi povsem nov program vajeništva, ki je bil že zelo uspešen, saj so bila vsa mesta za vajence nemudoma zasedena. V Molsheimu, sedežu podjetja, nameravajo do konca leta 2027 število zaposlenih povečati za vsaj 50 odstotkov.

V lanskem letu je Bugatti dosegel nov mejnik, saj so v 12 mesecih izdelali in strankam po celem svetu dostavili rekordno številno novih avtomobilov. Buggati vstopa v novo obdobje, ki bo v okviru ustanovitve naveze Bugatti Rimac še bolj poudaril njihov značaj vodilnega proizvajalca ekskluzivnih hiperšportnih avtomobilov. V prihodnosti se pripravlja nova serija modelov, katere bo še vedno opredeljevala visoka zmogljivost, nastajali pa bodo v sodobnem visokotehnološkem obratu v Molsheimu.

Žiga Kolman
foto: Bugatti

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button