AvtomobilizemNovice

Bogata izbira originalnih delov za klasične Land Roverje

Glavna zvezda predstavitve je bil avanturistični Defender s strešnim šotorom.

Land Rover Classic je na letošnji dogodek Goodwood Revival pripeljal zbirko novih kakovostnih originalnih delov in dodatkov za klasičnega Defenderja, katerega preteklost sega v leto 1948 in ima več kot sedemdesetletno tradicijo globalnih odprav kot ikonično pustolovsko vozilo. Land Roverjev uradni oddelek Classic ponuja vrhunske dele za ohranjanje legendarnih klasikov.

Na dogodku Goodwood Revival je Land Rover Classic oddelek Over The Road okrasil z izbranimi kosi novega paketa dodatne opreme. Na ogled so pripeljali pet različnih vozil, med katerimi je bil v ospredju Expedition Camper, vrhunsko vozilo za kampiranje z notranjo predelavo, ki so jo za Land Rover Classic izdelali The Ply Guys, in uradno odobren nov strešni šotor TentBox, ki bo na voljo v začetku leta 2024. Expedition Camper poudarja pustolovske zmogljivosti klasičnega Defenderja, poleg njega pa so bila na ogled še druga vozila, ki so prikazovala uradne avtentične dele in dodatke Land Rover Classic, nameščene na sorodne modele, prilagojene individualnem okusu.

Expedition Camper ima poleg strešnega šotora vrsto zunanjih izboljšav, potrjenih s strani Land Roverja in je oblikovan z znakom dediščine, združljiv z modeloma Classic Defender 90 in 110. Notranjost se ponaša z modernimi funkcijami, kot so oblazinjenje po meri, modularno ročno izdelano pohištvo in drugi elementi pomembni za pustolovske odprave. Brezpotnem bivalniku sta družbo delala Classic Defender 110 Hard Top s črnim okrasnim paketom in kombi 90 Station Wagon. V teh vozilih je bila predstavljena raven personalizacije, ki jo je mogoče doseči z uradnimi deli ponudbe Land Rover Classic, vključno z zunanjim okrasjem, platišči iz lahke litine, LED osvetlitvijo in podobnimi komponentami.

Razstavni prostor sta zastopala tudi dva tovornjaka Defender Trophy Support Trucks, namenjena podpori na ekskluzivnih tekmovalnih dogodkih Classic Land Rover Trophy. Raznolika zbirka vozil prikazuje obsežen katalog opreme oddelka Land Rover Classic za vse, ki na poprodajnem trgu iščejo dele izdelane po sistemu OEM in jim omogoča, da si svojega klasičnega Defenderja prilagodijo po svojih zamislih.

Žiga Kolman
foto: Land Rover Classic

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button