AvtomobilizemNovice

Avtomobil kot iz računalniške igre GTA 5

Znani oblikovalec McLarna P1 je svoje stare kreacije združil v eno celoto.

Legendarni avtomobilski oblikovalec Frank Stehphenson rad v svojem prostem času snema videoposnetke za Youtube, saj na svojem kanalu popolnoma odkrito razlaga oblikovanje različnih avtomobilov. V zadnjem času je svoje strokovno znanje uporabil za kritiziranje številnih vozil iz popularne računalniške igre Grand Theft Auto 5.

Brez skrbi, nobeden od dizajnov mu ni bil ravno pri srcu, se je pa v zadnjem posnetku odločil sam preizkusiti v oblikovanju divjega avtomobila v slogu GTA. »Vzameš dva avtomobila, ju vržeš skupa in upaš, da nihče ne vloži tožbe,« pravi Stephenson. Na koncu se je odločil nekaj svojih znamenitih izdelkov združiti v eno neobičajno celoto, kar je razvidno tudi s fotografij. Precej divjo kreacijo je prikladno poimenoval FRANKNSTN.

Če imate ostro oko, boste kaj hitro razbrali šest mojstrovin iz preteklosti – oblikovni elementi spominjajo na Ferrarija, Maseratija in seveda McLarna. Če želite izvedeti več in spremljati odlične komentarje iz ust samega kreatorja, potem si lahko ogledate spodnji videoposnetek.

Žiga Kolman
foto: YT

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button