AvtomobilizemNovice

Aston Martin prihaja v Marvelov filmski svet

Znamenita britanska znamka iz finančnih zagat s pomočjo franšize komičnih stripov.

Različni viri potrjujejo, da se bo v Marvelov filmski svet ali MCU (Marvel Cinemtaic Universe) pridružila znamenita britanska znamka prestižnih in športnih avtomobilov, Aston Martin. Po novicah o najnovejšem padcu vrednosti delnic so poznavalci razkrili načrte, po katerih bo Aston Martin postal pomemben del fantazijskega sveta superjunakov in zlobnežev.

Dogovor naj bi vključeval serijo stripov, filmov in izdelavo vsaj sto modelov DBX, vodstvo pa upa, da bo sporazum rešil to, kar je eden od analitikov poimenoval “gospodarska permakriza intergalaktičnih razsežnosti”.

Postati del največje in najbolj dobičkonosne filmske franšize na sveti je velika čast ter privilegij, hkrati tudi veliko olajšanje. Sinergija premijskih blagovnih znamk in luksuznih filmskih dogodkov bo ustvarila prepričljive momente, kot je denimo Thor za volanom Valkyrie, medtem ko ga preganja Valhalla s čarobnim kladivom. Najbolj pomembno pa je, da bo takšen dogovor med dvema blagovnima znamkama omogočil nadaljevanje proizvodnje.

Aston Martinov vstop v svet superjunakov se bo začel z vlogo Lagonde iz leta 1976 v filmu Varuhi galaksije Vol. 3, nato bo sledil samostojni film za Valhallo kot del serije filmov pete faze MCU. Tako pomembna naveza bo v prihodnje obrodila številne posebne izdaje serijskih avtomobilov, med prvimi bo dvajseterica brezstrešnih DBX SUV-jev, pod zabavnim imenom SUVeedster.

Žiga Kolman
foto: Aston Martin

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button