AvtomobilizemNovice

Aston Martin predstavlja butični salon v Velikem jabolku

VIDEO: Spoznajte pri Q salon izven Velike Britanije

Že res, da veljajo Britanci za zadržane in kar morda rahlo egocentrične, ko beseda nanese na njihovo avtomobilsko zgodovino. Nanjo so utemeljeno ponosni in jo morda kar malce preveč hranijo v »državni vitrini«. Morda pa se bo to vendarle spremenilo, saj so pri Aston Martinu prvič odprli svoj butični salon Q izven meja njihove kraljevine. Spoznajte Q New York …

Q by Aston Martin je namreč tisti oddelek, kjer »zadovoljijo« tiste najbolj domišljave kupce njihovih vozil in prvič bodo to počeli tudi onkraj Atlantika, v mestu, ki resnično nikoli ne spi. Dotični salon zagotavlja skoraj intimno vzdušje v katerem se vam zaposleni pri »krilati znamki« posvetijo v polni meri. Gre namreč za eno izmed najbolj dovršenih izkušenj s področja luksuznih storitev.

Salon Q New York nudi vrhunsko zmes tako digitalne kot fizične konfiguracije vašega sanjskega avtomobila. Med konfiguracijo vozila po meri si bodo stranke lahko vizualizirale svojega sanjskega Aston Martina na 10,5 m x 3,5 m LED steni, ki lahko zagotavlja ultra visoko ločljivost in 360 stopinjski pogled na katerega koli Aston Martina v njegovi resnični velikosti. Cilj je ustvariti stičišče med fizičnim in digitalnim svetom in s tem zagotoviti tako realistično konfiguracijo, da bodo stranke imele občutek, da lahko dobesedno odprejo vrata svojega pravkar ustvarjenega avtomobila.

Blaž Likovič
foto: AM

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button