AvtomobilizemNovice

Aston Martin je posodobil DB11, DBX, DBS in spletni konfigurator

Aston Martinov nov spletni konfiguratorv vozil žene programska oprema računalniških iger, obenem vključuje najnovejše posodobitve prodajne palete.

Britansko avtomobilistično podjetje z letošnjim letom predstavlja čisto nov spletni konfigurator vozil, ki zamenjuje dotrajan star sistem, s svežim poenostavljenim videzom, hitrejšim odpiranjem funkcij in moderno programsko opremo, za kar sta zaslužni igričarski podjetji NVIDIA in Epic. Konfigurator obenem omogoča prvi vpogled v prenovo portfelja modelov z letnico 2022.

Prvi med njimi je DB11, katerega vstopni 4-litrski V8 motor sedaj diha z dodatnimi 25 konji, skupno po novem premore 535 KM in doseže zvišano končno hitrost 309 km/h. Športnega GT-ja je sedaj mogoče opremiti z opcijskimi Sports Plus sedeži, medtem ko je V12 različica izgubila oznako AMR. Divja evolucija DB11 imenovana DBS Superleggera po novem sliši le na ime DBS. Aston Martin je vsem modelom namenil nova platišča, na Vantage in DBS so lahko največ 21-palčna, medtem ko je lahko DBX SUV obut v zajetna 23-palčna platišča.

Novosti notranjosti so prispele v obliki treh paketov – Inspire, Accelerate in Create. Prvo so oblikovali z mislijo na premijski občutek, saj zajema perforirano usnjeno oblazinjenje, številne okraske in kontrastno prešitje. Oprema Accelerate je nekoliko bolj športna, s školjkastimi sedeži, in alkantara oblazinjenjem. Program Create je usmerjen kupcem, ki želijo več svobode pri oblikovanju notranjega ambienta.

Namesto da podrobno razpravljamo o novem konfigratorju in neskončnih oblikovnih kombinacijah, se poskusite poigrati z novim sistemom na spodnji povezavi ter oblikujte svojega sanjskega Aston Martina.

ASTON MARTIN KONFIGURATOR

Žiga Kolman
foto: Aston Martin

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button