AvtomobilizemNoviceZanimivosti

Ant-Man v novem filmu z Volkswagnom ID.4

Volkswagnovo novo globalno kampanjo bo začinil Marvel.

Ob izidu najnovejšega Marvelovega filma Ant-Man and The Wasp: Quantumania, ki bo na ameriška filmska platna prispel 17.februarja, nemški gigant začenja globalno kampanjo z vsebino navdahnjeno po filmu, katere osrednjo točko predstavlja ID.4. Sodelovanje temelji na vključitvi Volkswagnovega električnega modela v vlogo družinskega avtomobila filmskega super junaka.

»Filmi studia Marvel sodijo med najuspešnejše filme vseh časov, Ant-Man pa je eden najbolj simpatičnih likov v Marvelovem filmskem vesolju. Z vključitvijo vozila ID.4 v film in spremljajočo kampanjo lahko dosežemo milijone ljudi po vsem svetu,« pravi Gilbert Heise, vodja globalnega upravljanja blagovnih znamk pri Volkswagnu. »Poleg tega lik Ant-Mana odlično ustreza naši blagovni znamki: je simpatičen, pristen in ima odličen smisel za humor.«

Pred premiero filma sta Volkswagen in Marvel predstavila videospot, s katerim so otvorili globalno kampanjo. Pri produkciji oglasa so sodelovali Volkswagen, partnerska ekipa studia Walt Disney in Bullitt, za režijo pa je poskrbel dolgoletni sodelavec studia Marvel, Anthony Leonardi III. Nagrajena ekipa VFX (posebni vizualni efekti) podjetja Framestore je v spotu oživila značilne učinke krčenja in rasti. Gledalci bodo lahko v filmu o zakulisju videli, kako je potekalo snemanje, kjer je avtomobilsko vlogo opravil Volkswagen ID.4. Z njim se bodo predstavili tudi na rdeči preprogi na svetovni premieri v Los Angelesu.

Žiga Kolman
foto: Volkswagen

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button