AvtomobilizemNovice

Andreja Leški in Kaja Kajzer po novem s Citroënom C4

Tudi letos je pooblaščeni prodajalec vozil Citroën Avto Moste mobilni partner naših vrhunskih judoistk Kaje Kajzer in Andreje Leški.

Ob zaključku Zmagovalnega tedna v Avto Moste sta Andreja in Kaja prevzeli ključe svojih novih vozil Citroën C4, ob tej priložnosti pa se je odvijala tudi navdihujoča okrogla miza. Dogodek je bil priložnost, da se poklonimo njunim uspehom in jima izkažemo hvaležnost za neomajen trud, ki ga vlagata v svojo športno pot. Citroënovo zavzemanje za podporo vrhunskim športnikom seže daleč preko meja juda – lokalno podpirajo tudi biatlonce in tekače na smučeh, globalno pa so podpirali tudi ekipo kolesarske dirke Tour de France. Ta zavezanost športu in vrednotam vztrajnosti ter odličnosti kaže, da Citroën podpira zmagovalne zgodbe na vseh ravneh.

Sodelovanje z vrhunskimi športniki, kot sta Kaja in Andreja, je veliko več kot sponzorstvo – je zavezanost lokalni skupnosti in spodbujanju zdravih vrednot. Športniki, ki s svojo strastjo, disciplino in trdim delom dosegajo vrhunske rezultate so navdih za mlade in vse, ki sledijo njihovemu zgledu.

Andreja Leški je bila ob prevzemu novega vozila navdušena: »Izjemno sem hvaležna Citroënu za njihovo stalno podporo. Judo je moja prva ljubezen, a Citroën ji sledi zelo blizu. Citroën C4 je moja idealna izbira – prostoren, udoben in predvsem izjemno varen, kar je ključnega pomena pri mojih številnih vsakodnevnih obveznostih. Podpora Citroëna je neprecenljiva in mi olajša dinamičen urnik, ki zahteva veliko energije. Pogosto se moram zanašati na osebni prevoz in kamorkoli grem potrebujem avto. Vožnja z avtom, ki nosi moje ime pa mi prinaša poseben užitek in dodatno odgovornost na cesti. Prav zabavno je opazovati ljudi, ki se obračajo za mano, pogosto se nasmehnejo ali mi pomahajo.«

Kaja Kajzer pa je poudarila: »Citroën ni zgolj sponzor temveč partner, ki verjame v najine sanje in naju podpira na vsakem koraku. Na priprave in tekme se vozim s svojim Citroënom, kar mi zelo olajša vsakdan. Včasih sem se morala zanašati na avtobus, zdaj pa z avtom prihranim veliko časa. Citroën je pomemben del mojega vsakdana – avto je zelo udoben in z njim uživam v vsaki vožnji. S takim partnerjem je vsaka pot do zmage lažja in veselim se vseh prihodnjih skupnih projektov ter verjamem, da bomo skupaj dosegli še številne uspehe.«

Rudi Leskovec
foto: Citroën

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button