AvtomobilizemNovice

AC Schnitzer predstavlja nadgrajenega BMW M3 G80

VIDEO: Več konjenice in več aerodinamičnih elementov!

Na skrajnem zahodu Nemčije, v bližini mesta Aachen domuje tuner AC Schnitzer, kjer so svojo prepoznavnost ustvarili s predelavami bavarcev, pa tudi Minijev in Land Roverjev. Vsekakor prednjačijo BMW-ji in ob prihodu novega M3 G80 je bilo le vprašanje časa, kdaj bodo predstavili svojo nadgrajeno različico. Prav veliko podatkov še ni na voljo, Nemci pa hkrati izdelujejo svojo spletno stran s podatki, zato vemo zgolj naslednje. BMW M3 s podpisom A Schnitzerja zmore 590 KM in 750 Nm navora, kar pomeni prirastek zmogljivosti +80 KM in okroglih 100 Nm glede na serijski M3 Competition.

 

Ne le to, prirejeni aerodinamični elementi kot so zadnje krilo, strešni usmerjevalnik zraka, difuzor in sprednji usmerjevalnik zraka poskrbijo za dodatnih 130 kilogramov večjo potisno silo k tlom, prav vsi našteti pa so tvorjeni iz karbona.

Kupci lahko dodatno izbirajo med dvema dodatnima tipoma podvozja z različno oddaljenostjo vozila od tal, širokim naborom platišč, posebnim volanskim obročem ter nenazadnje še nekaj kozmetičnimi elementi iz karbona.

Blaž Likovič
foto: AC Schnitzer

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button