E-MobilnostNa kolesih

FIAT Topolino

Novi FIAT Topolino ima znano ime: Topolino – ime, ki je nekoč utiralo pot mestni mobilnosti, jo zdaj nadaljuje na področju trajnostne urbane mobilnosti.

FIAT je razkril ime in podobo svoje najnovejše rešitve za trajnostno mobilnost v mestih: Topolino. Popolnoma električni štirikolesnik Fiat Topolino bo popestril ponudbo mestne električne mobilnosti, ki povzema vso svežino modela Fiat 500. S slovitim in že znanim imenom utira pot urbani mobilnosti in takoj prikliče v spomin prvi Fiat 500, kultni avtomobil, ki je revolucionarno spremenil koncept motornega vozila. Fiat 500, splošno znan kot “Topolino”, ki ga je FIAT proizvajal med letoma 1936 in 1955, je dobesedno izumil idejo mobilnosti za ljudi.

Novi Topolino odlično uteleša FIAT-ov slog, ki je preplet italijanske kulture in načina življenja »dolce vita«. Topolino je avtomobil, ki bo pričaral nasmehe, na novo opredelil pojem »dolce vita«, na mestne ulice pa prinesel veselje, optimizem in zabavo. Novi štirikolesnik je novo električno vozilo za mobilnost, zasnovano za širok krog uporabnikov, vključno z najmlajšimi kupci, družinami in ljubitelji mest.

Topolino, ki je namenjen mladim generacijam, da bodo znova vzljubile avtomobile, je več kot le sredstvo za mobilnost. S svojim prikupnim videzom bo začaral tudi vse ostale. Poleg tega bo imel novi Fiat Topolino družbeno dejavno vlogo pri spodbujanju električne mobilnosti v mestih in posebno vlogo pri ustvarjanju rešitev osebne mobilnosti za vso družino.

Rudi Leskovec
foto: FIAT

Povezani članki

En komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button