DružabnoNoviceNoviceTehnika

Zali Jenček vstopnica v (veliki) svet mode

Samsung je pripravil natečaj Inspired by you, kamor se je prijavilo 28 ustvarjalcev.

Samsung je v gledaliču Glej pripravil zaključno predstavitev za njihov natečaj Inspired by you. Za kaj točno gre? Pred slabim mesecem dni, so mladim slovenskim ustvarjalcem (starostna omejitev do 27 let) ponudili možnost, da izrazijo svojo kreativnost preko dodatka za Samsungov preklopni telefon Galaxy Z Flip4.

Na natečaj se je prijavilo 28 ustvarjalcev, ki so zbranim predstavili svoje kreacije. Strokovna žirija v zasedbi Bojana Fajmut, Alja Horvat in Nina Jagodic so na koncu izbrale tri najbolj izvirne in kreativne zamisli, ki jih bodo uporabniki Flipa4 morda v prihodnosti lahko tudi uporabljali.

Zmagovalka natečaja Inspired by you je postala Zala Jenček, ki je v last prejela telefon Galaxy Flip4, potovanje za dve osebi v Milano v času Tedna mode, predvsem pa bo lahko vso svojo izvirnost in kreativnost predstavili na LJFW (Ljubljanskem tednu mode), ki se bo odvijal oktobra 2023. Drugo nagrado si je poustvarila Natalija Krašovec, medtem ko se je na najnižjo stopničko uvrstila Zarja Černe.

Boštjan Horvat
foto: caranduser.com

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button