AvtomobilizemDružabnoNoviceNovice

Volkswagen v partnerstvo z Netflixovo bodočo uspešnico

Junaki in njih nasprotniki v VW ID modelih.

Zgodbe Ladybug in Cat Noir je računalniško animirana televizijska serija o čarobnih dekletih o superjunakih, ki sta jo producirali francoski podjetji Zagtoon in Method Animation, tokrat pa se lahko pod taktirko Netflixa nadejamo družinske celovečerne filmske uspešnice z enakimi superjunaki. Svoj lonček bodo pri tem podstavili še pri Volkswagnu, saj bodo junaki novega družinskega animiranega celovečerca naokoli švigali s VW vozili iz skupine ID. Torej njihovimi električnimi modeli.

 

Glede na številke, ki jih Zgodbe Ladybug in Cat Noir dosegajo tako na televizijskih kanalih kot na YouTube portalu, je poteza VW koncerna razumljiva. Animirani superjunaki se bodo zlim silam tako zoperstavili v električnih vozilih – Cat Noir bo sedel v ID.4 medtem ko se bo Ladybug naokoli podila v konceptnem električnem Beetlu. Razkošni ID.Vizzion so dodelili zloveščemu Gabrielu Agreste, ikonični ID.Buzz pa je uporabljen kot dostavno vozilo peka Toma.

Nemci tako odpirajo novo poglavje v svojem oglasnem trženju in želijo svoja vozila predstaviti v kar najboljši luči – in animirani družinski filmi so zagotovo dober komunikacijski kanal.

Blaž Likovič
foto: VW

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button