DružabnoNovice

Vili Resnik – Ona me ljubi

Vili Resnik v novi skladbi iskreno o ljubezni.

Se spomnite njegove zadnje skladbe Lepa za umret, v kateri je opeval žensko svojih sanj? Danes Vili Resnik, ki glasbene odre s svojo energijo osvaja že več kot 30 let, z novo skladbo Ona me ljubi predstavlja nadaljevanje te ljubezenske zgodbe.

Vili Resnik vsekakor spada med legende slovenske pop glasbe. Od evrovizijske Naj bogovi slišijo in vseslovenske Sam na fuzbal me pust, pa do novejših Moja generacija, Ti si me vedno čakala, Moja dolina in Lepa za umret. Njegove pesmi prepevamo že več kot 30 let, navdušuje pa nas tudi z novimi izidi. Energija na odru, ki nas prevzame in besedila, v katerih se lahko najdemo vsi.

»Vili je eden tistih interpretov, ki vsako pesem naredi za ‘svojo’. Užitek je pisat skladbe zanj, ker veš, da bo njegov glas naredil pesem mogočnejšo in večno,« spregovori njegov dober prijatelj Rok Lunaček, avtor nove skladbe Ona me ljubi, čemur Krešimir Tomec le še doda: »Vili pride v studio, pritisneš gumb za snemanje in uživaš; Vse iz prve. Vrhunski je.«

Ona me ljubi je sicer ljubezenska zgodba, a ta v sebi nosi pravo energijsko bombo. Vilijeva interpretacija vsekakor v poslušalcu prebudi tisti sladek občutek sreče ob spoznanju, da ti simpatija čustva tudi vrača.
»Vesel sem, da lahko pojem o sreči na svoj način. Zdi se mi namreč, da sem prišel v obdobje, ko sem manj obremenjen in nekako lažje pojem o življenju, ljubezni in vsem, kar slednje prinaša. V novi skladbi Ona me ljubi tako iskreno spregovorim o trenutku, ko sem končno sam pri sebi spoznal, da me tudi ona ljubi nazaj! Ostala je tam, ko so me vsi drugi zapustili in verjela vame, ko nisem niti sam,« o sporočilu nove skladbe spregovori Vili in doda: »Sam si najbolj kompetenten, da veš, če te ima oseba rada ali ne.

Rudi Leskovec
foto: Menart

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button