DružabnoNovice

Trkanje v koči (Knock at the Cabin)

Rešite svojo družino ali pa rešite človeštvo. Odločitev je vaša.

Prihodnje leto na velika platna prihaja nova mojstrovina vizionarskega režiserja M. Nighta Shyamalana, srhljivka z naslovom Trkanje v koči, ki bo družino na počitnicah postavila pred nepredstavljivo preizkušnjo. Srhljivko je režiral, napisal scenarij in produciral M. Night Shyamalan, v glavnih vlogah pa zaigrajo Dave Bautista (Dune: peščeni planet, franšiza Varuhi galaksije), nominiranec za nagradi tony in emmy Jonathan Groff (Hamilton, Mindhunter), Ben Aldridge (Pennyworth, Fleabag), nominiranka za nagrado BAFTA Nikki Amuka-Bird (Prepričevanje, Stari), novinka Kristen Cui, Abby Quinn (Čas deklištva, Landline) in Rupert Grint (Servant, franšiza o Harryju Potterju).

Scenarij je Shyamalan napisal skupaj s Stevom Desmondom in Michaelom Shermanom, in sicer po uspešnem romanu ameriškega pisatelja Paula Tremblayja Kabina na koncu sveta, film pa na velika platna prihaja 2. februarja 2023.

O zgodbi

V oddaljeni koči štirje oboroženi neznanci vzamejo deklico in njena starša, ki so tam na počitnicah, za talce, od družine pa zahtevajo nepredstavljivo odločitev, da bi preprečili apokalipso. Ker ima družina omejen dostop do zunanjega sveta, se mora odločiti, kaj verjame, preden je vse izgubljeno.

Rudi Leskovec
foto: Karantanija

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button