DružabnoNovice

Transformerji ena (Transformers One)

»Vsak Transformer ima svoje poreklo.«

Jeseni na velika platna prihaja animirana akcijska pustolovščina Transformerji ena, ki razkriva zgodbo o izvoru na Cybertronu, domu Avtobotov in Deseptikonov, osredotoča pa se na odnos med Optimusom Primom in Megatronom. Animirano pustolovščino je režiral Josh Cooley, scenarij sta napisala Andrew Barrer in Gabriel Ferrari. Glavnim likom so svoje glasove posodili Chris Hemsworth (Orion Pax), Brian Tyree Henry (D-16), Scarlett Johansson (Elita-1), Keegan-Michael Key (B-127), Steve Buscemi, Laurence Fishburne, Jon Hamm in drugi. V slovenskih kinematografih, film prihaja 19. septembra, bo na ogled sinhronizirana različica.

O zgodbi

Gre za še neizrečeno zgodbo o izvoru Optimusa Prima in Megatrona, bolj znanima kot zaprisežena sovražnika, nekoč pa sta bila prijatelja, povezana kot brata, ki sta za vedno spremenila usodo Cybertrona.

V prvem v celoti računalniško animiranemu filmu so svoje glasove posodili igralci Chris Hemsworth, Brian Tyree Henry, Scarlett Johansson, Keegan-Michael Key, Steve Buscemi, Laurence Fishburne in Jon Hamm.

Rudi Leskovec
foto: Karantanija

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button