DružabnoNovice

Tomos feat. Sendi – Gud lajf

Primorski raper Tomos ne miruje. Po dvoletnem premoru je najprej na začetku pomladi v sodelovanju s Samantho Mayo izdal single Del vizije, zdaj pa nam predstavlja še poletni hit – single Gud Lajf, ki ga je posnel s techno kraljico devetdesetih let – Sendi.

Tomos nam je povedal nekaj več o skladbi, prepričan je, da bo postala poletni hit. »Besedilo sem napisal jaz, govori pa o tem, kako je potrebno uživati v življenju, uživati v svojih sanjah, ne glede na to, kaj si drugi mislijo o tebi. Potrebno je ostati zvest samemu sebi in delat to, kar te veseli. Glasbo za singel sta napisala Kevin Koradin in Clifford Goilo.

Prav ideje so tiste, kjer se po navadi v kreativnem procesu vse začne, Primorec nam je najprej zaupal, kaj si misli o sodobnih lepotnih trendih, v spot pa je želel vnesti tudi oblico humorja: »Z režiserjem sva imela kar nekaj idej, kako posneti video, ampak čas žal ni dopuščal realizacije prav vseh. Obdržali smo delček prvotne zamisli in sicer, v videospotu smo želeli posneti radožive starejše gospe. Sem mnenja, da je današnja scena nasičena z goloto in manekenkami, zato smo k sodelovanju povabili gospe iz plesnega centra ADC. Želeli smo narediti nekaj drugačnega in unikatnega, saj vsi v ekipi obožujemo dober humor. Mislim, da nam je uspelo, saj so gospe na koncu naredile spot in ne kamera.«

V Tomosovem spotu se je spet pojavila maskota, ki nikoli ne manjka v njegovih poletnih videospotih, – lik »banankota«, ki s svojimi vragolijami začini humor v videozgodbi, prvič se je namreč pojavil v spotu Gruv za muv.

In kako to, da je posnel skladbo s kraljico disco plesišč, eno in edino, Sendi? Zaupal nam je, kako sta se spoznala: »Pred dvema letoma sem na snemanju videospota spoznal Sendi, ujela sva se in zdaj imava skupaj komad! Lahko rečem da mi je eden od najljubših. Producent je bil do mene kar strog… Komad sem posnel vsaj štirikrat na novo in zdaj vidim, da je bilo to potrebno. Sem velik flegmatik in velikokrat nastane veliko stvari na pol. Hvala bogu za ekipo da iztisne iz mene maksimum,« je bil iskren Tomos.

Rudi Leskovec
foto: Menart

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button