DružabnoNovice

Tinkara Kovač in 2B – Bodi z mano do konca kot morje

Tinkara Kovač in 2B so na letošnjem, 40. festivalu Melodije morja in sonca združili glasbene moči, nastopili so s skladbo Bodi z mano do konca kot morje, ki je medley, oziroma preplet dveh skladb, zmagovalne Tinkarine skladbe Bodi z mano do konca, s katero je zmagala na MMS leta 2019 ter skladbe Kot morje, dueta 2B, prejemnika nagrade Danila Kocjančiča za najbolj obetavnega izvajalca na MMS leta 2019. Pesem bo izšla na prihajajočem albumu Neskončnost, z njega pa smo slišali že nekaj singlov, ki so med epidemijo ugledali luč sveta (Slepa Sreča, A se tukaj svet konča ter Med začetkom in koncem).

Leta 2019 je Tinkara Kovač nastopila na 39. festivalu Melodije morja in sonca v Avditoriju, v Portorožu, s skladbo Bodi z mano do konca. ‘Aleš Klinar je za skladbo napisal glasbo, povabil me je, da napišem besedilo, Aleš pa je skupaj z Miho Goršetom poskrbel za aranžma. Na festivalu sem prejela glavno nagrado, nagrado za najboljše besedilo, Aleš pa je prejel nagrado za najboljšo glasbo.’

Na tem istem festivalu sta nastopila tudi Gašper in Primož Mihelič, dva brata iz Vinice v Beli krajini. Onadva sta odpela skladbo Kot morje in zanjo prejela nagrado Danila Kocjančiča.

Rudi Leskovec
foto: Dallas

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button