DružabnoNovice

Tinkara in Anika – Do roba in še čez

S prepričljivim vodstvom sta letošnjega 9. julija veliki zmagovalki 41. festivala Melodije morja in sonca postali Anika Horvat in Tinkara Kovač, ki sta prejeli največ točk tako občinstva v Avditoriju kot tudi žirije radijskih postaj in strokovne žirije. Glasbo za zmagovalno skladbo ‘Do roba in še čez’ je napisal Aleš Klinar, besedilo pa Leon Oblak.

Glasbenici, ki sta veliki prijateljici tudi v zasebnem življenju, po zmagi nista skrivali iskrenega navdušenja:
»Presrečna sem, da smo ustvarili to prelepo skladbo s čudovito ekipo in v njo tudi močno verjeli. S Tinkaro veliko sodelujeva, vendar je bilo to sodelovanje popolnoma drugačno, saj sva ustvarjali nekaj skupnega in čeprav sva zelo različni, sva ugotovili, da sva si pa v nekaterih pogledih popolnoma enaki in da se razumeva tudi brez besed. Hvala Tinkari za čudovit spomin, ki sva ga ustvarili,« je vesela Anika Horvat.

Tinkara Kovač : »Zelo sem vesela, da sva z Aniko združili moči, potem ko mi je Aleš Klinar ponudil svojo novo pesem. Tudi Alešu je bila takoj všeč ideja. Poklicali smo Anikinega dolgoletnega tekstopisca Leona Oblaka, ki je tako rekoč v parih urah poslal besedilo, ki se mi je takoj uleglo v srce.«

Rudi Leskovec
foto: Dallas

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button