DružabnoNovice

The Black Room – I’ll talk you into it

Novi singel I'll Talk You Into It reške skupine The Black Room je prva uradno izdana skladba z založbo Dallas Records in hkrati napoveduje tudi album Motel Monaco.

Album je deloma navdihnjen z najnovejšo evropsko turnejo in večinoma z “drugim obrazom” regijskih mest in njihovih kotičkov, ki so člane skupine vrnili v neke pozabljene čase. Celoten album je “nameščen” v izmišljenem Motelu Monaco, ki je služil kot platno njihovim kratkim soničnim zgodbam, od katerih je singel I’ll Talk You Into It prvi v seriji.

Fantov iz skupine The Black Room se spominjamo po vrhunskem albumu prvencu In This Town Lies a City, ki so ga leta 2016 izdali samostojno. S specifičnim temnejšim tonom blues rock in garažnih rock skupin je album dobro sprejelo tako domače kot tuje občinstvo.

Za produkcijo nove pesmi je poskrbel Matej Zec (studio GIS), ki je tudi produciral album In This Town Lies a City. Spremljajoči videospot singla I’ll Talk You Into It je režirala nagrajena reška režiserka Katarina Barišić in opisuje presečišče trenutkov obeh protagonistov v enem večeru. Glasbo, besedilo in aranžma so prispevali Jakov Katalinić, Leo Ventin, Ivan Ritoša in Kruno Kukuljan.

Rudi Leskovec
foto: Dallas

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button