DružabnoNovice

Taja – Sledim sebi

Ko poslušamo svoj notranji glas, se v resnici najbolje spoznamo.

Sledim sebi – nova skladba odlične Taje vabi vse, da prepoznajo svojo unikatno naravo in odkrijejo lastno resnico. Himna drugačnosti, himna drznosti, tokrat v nekoliko bolj živahnih dance ritmih.

Dovolj je bilo zgodb ljubezni. Dovolj zgodb o večnem upanju. Nova skladba mlade kantavtorice Taje, nas s svojo dinamično glasbeno strukturo vsekakor pripravi do plesa, a hkrati spodbudi k odkrivanju sebe. Izdana v času, ko je še toliko bolj pomembno zavedanje lastne moči, lastne veljave, služi kot himna za vse, ki si drznejo biti drugačni in ki se ne dajo umestiti v noben okvir.

»Poslušalcem in gledalcem želim z njo sporočiti, da je potrebno slediti sebi – svoji resnici, ne glede na vse zunanje sile. Ko poslušamo svoj notranji glas, se v resnici najbolje poznamo. Verjamem, da je vsak človek unikat in s to pesmijo vabim vse, da odkrijejo svojo resnico ter ji pogumno sledijo.«

Tudi tokrat je pri ustvarjanju najnovejšega glasbenega izdelka moči združila s priznanim glasbeno – producentskim tandemom, Kevinom Koradinom in Cliffordom Goilo, s katerim je ustvarila že dve uspešnici, Poglej me in S tabo. Obe sta med drugim bili na lestvici največkrat predvajanih slovenskih skladb.

Pesmi je prav tako priložila videospot, ki je tokrat morda nekoliko mračnejši, a kot pravi, z namenom.

»V videospotu sem s celotno zgodbo želela na simboličen način prikazati osvoboditev od vseh vrst nadzora. Za ta namen sem se transformirala v en, čisto drug virtualni lik v navidezno postapokaliptičnem, tehnokratskem svetu.«

Rudi Leskovec
foto: Menart

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button