DružabnoNovice

Taja – Poglej me

Taja je izdala svojo novo ljubezensko pesem Poglej me.

Taja je slovenska kantavtorica, instrumentalistka in pevka, ki se s svojimi iskrenimi besedili, čutnim glasom in svojstveno melodiko dotika duše poslušalcev.

Za skladbo Poglej me je za glasbeno sodelovanje izbrala že uveljavljen avtorsko producentski tandem, Kevina Koradina in Clifforda Goila. Ta sta zanjo tokrat ustvarila rahlo otožno pop glasbeno instrumentalno podlago v stilu filmske glasbe, ki pa se meša tudi s svetlimi toni in tako skladbi ter sporočilu daje nekakšen »retro nostalgičen pridih«. Samo snemanje je bilo precej drugačno od navadnega, saj je, kot pravi sama, prvič snemala na daljavo, z ekipo pa se povezala zgolj preko aplikacije WhatsApp.

»Komad je na nek način osebna izkušnja,« je o skladbi spregovorila mlada glasbenica in dodala, da je pri samem pisanju izhajala iz svojega najglobljega hrepenenja po resnični ljubezni. Gre za opis usodnega ljubezenskega odnosa, ki ga verjetno pozna marsikdo. »Skladba govori o srečanju dveh oseb, ki drug v drugem sprožita največjo bolečino in se zaradi nje tudi oddaljita, a nikoli pozabita. Ostala sta na nek način zaklenjena v pogledu prave ljubezni, ki je ne more nadomestiti nič drugega« nam je še zaupala Taja.

Rudi Leskovec
foto: YT

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Preberite še
Close
Back to top button