DružabnoNovice

T.I.M.

Konec novembra v kinematografe prihaja znanstveno-fantastična srhljivka z naslovom T.I.M., v kateri robot, v podobi človeka, skuša razdvojiti poročeni par, potem ko postane obseden s soprogo.

Trenuno je na voljo prvi napovednik, znanstveno-fantastična srhljivka T.I.M. pa na redni spored v kinematografe prihaja 23. novembra 2023.

O zgodbi

Poročeni par Abi in Paul se preselita na podeželje, da bi skupaj preživljala kvaliteten čas, njun novi dom pa je sodoben dom s tehnološko integriranim strežajem, poimenovanim T.I.M. Gre za humanoidnega robota, ki ga Abi dobi v dar v podjetju Integrate Robotics, kjer je nastopila novo službo kot vodja oddelka za protetiko.

T.I.M. kuha in čisti, naredi popolno kopel, izvaja nebeško masažo stopal ter deli komplimente ali najde tolažilne besede – zaradi vsega tega pa prične mož Paul sumiti, da je T.I.M. morda preveč osredotočen na zadovoljevanje vseh Abijinih potreb.

Ali je Paul paranoičen, ko se trudi po nedavni nezvestobi ponovno pridobiti Abijino zaupanje? Ali pa je T.I.M. res postal obseden z Abi in je uporabil vso svojo inteligenco, da bi prevzel Paulovo mesto? In kako daleč je T.I.M. pripravljen iti?

Rudi Leskovec
foto: T.I.M.

Povezani članki

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to top button